Гонсало Игуаин може да не е играч на Ювентус в

...
Гонсало Игуаин може да не е играч на Ювентус в
Коментари Харесай

Ювентус може да прекрати договора на Игуаин

Гонсало Игуаин може да не е състезател на Ювентус в близко бъдеще, твърди " Тутоспорт ". В Италия се чака скоро да бъдат възобновени тренировки и клубът към този момент привика чужденците си, които би трябвало да бъдат сложени под карантина за интервал от две седмици след завръщането си.

На този стадий Игуаин е в Аржентина при болната си майка и наподобява, че не счита да се връща в Италия скоро, като по този метод няма да извършва контракта си с клуба.

Пред нападателя има три разновидността. Първият е да се върне в Торино и да доиграе сезона, а вторият - да се разбере с управлението и да остане в родината си. Ако наруши контракта си без разрешението на клуба, " бианкорите " могат да прекратят договора му.

Juve: accordo o rescissione con Higuain, Trezeguet vota Icardi: In casa Juve tiene banco il caso Gonzalo Higuain. L'attaccante... https://t.co/FsWw5RparG pic.twitter.com/YhJPWnvbr2
— sportlive (@sportli26181512) April 24, 2020
Някои от другите футболисти на Юве също не са се прибрали в Италия, само че няма подозрения, че ще го създадат. Алекс Сандро и Данило към този момент провеждат полет, с който да стигнат до страната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР