Gong.bgБританският боксьор в тежка категория Тайсън Фюри записа победа при

...
Gong.bgБританският боксьор в тежка категория Тайсън Фюри записа победа при
Коментари Харесай

Фюри смля Том Шварц само за 2 рунда в Лас Вегас

Gong.bg

Британският боксьор в тежка категория Тайсън Фюри записа победа при дебюта си в Лас Вегас, Съединени американски щати, и то по допустимо най-категоричния метод. 30-годишният някогашен международен първенец взе своя 28-и триумф на професионалния кръг след механически нокаут над Том Шварц (24 победи и към този момент 1 загуба) във втория рунд.

Германецът въобще не съумя да разгърне игровия проект, който имаше за срещата в „ Гранд Гардън Арина ”. Далеч по-високият Фюри – 206 против 197 сантиметра – с лекост го държеше на отдалеченост и завърши срещата посредством серия от комбинации 6 секунди преди края на втората част.

Откриващият рунд на мача Циганския крал прекара най-вече в налагане на желаната от него отдалеченост. Това се случваше с голям брой леви прави, които накараха противника му да наподобява извънредно лимитиран откъм варианти. Шварц имаше очебийно въздържан метод и се задоволяваше с това да посреща ударите с висок гард. Чак към края 25-годишният немец съумя да пласира кроше в тялото на Фюри.

Фюри очевидно съумя да изненада противника си през втората част с типичното за себе си прекосяване към противоположен гард. Така върху Шварц се изсипаха значително количество десни прави, а скоро започнаха и по-сериозните провали върху лицето на противника. Публиката изригна при един ляв ъперкът, който провокира кръвотечение от носа на Шварц. Германецът опита да тръгне в мощна контраофанзива и на собствен ред потърси композиция от удари. Фюри елегантно избегна всичко с ловко движние на тялото и свалени ръкавици.

Последва ляво кроше в главата на Шварц и нокдаун. Реферът Кени Бейлис стартира отброяването и даде време на германеца да се възвърне. Той обаче самичък избра да се нанесе в ъгъла на кръга с ръкавици върху лицето. Това беше явен знак за Фюри, който стартира да постанова Шварц с всеки удар в своя боеприпас. Заради неналичието на съответна отбрана съдията отсъди механически нокаут малко преди края на втория рунд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР