gong.bgБългарската грация от националния тим на България (индивидуално) Боряна Калейн

...
gong.bgБългарската грация от националния тим на България (индивидуално) Боряна Калейн
Коментари Харесай

Калейн: Целта ми за Световната купа в Баку е да съм по-добра от Ташкент

gong.bg

Българската прелест от националния отбор на България (индивидуално) Боряна Калейн разяснява задачите си за Световната купа в Баку идния уикенд. Младата гимнастичка, която заменя в поръчките Невяна Владинива, съобщи, че ще се стреми към по-силно показване, съпоставено със надпреварата в Ташкент.

Както е известно, в Узбекистан Калейн завоюва общо три сребърни медала – от многобоя и от финалите на лента и топка.

„ Надяваме се да ставаме все по-добри и трите и това да е единствено началото на нашия триумф. Аз ще вземам участие и в Баку тази седмица. Тези международни купи са доста значими за нас. Това е подготовка за Европейското и Световното, където тази година ще се борим за олимпийски квоти “, стартира Калейн.



„ На шампионата в Азербайджан ще участваме аз и Катрин Тасева “.

„ Ние не сме били безгрешни, с цел да кажа, че е трябвало да съм първа. Не е моя работа да върша такива мнения,. Съдиите вземат решение. За мен е значимо да си изиграя съчетанието по най-хубавия метод “.

„ Радвам се, че съумях да вляза на 4 финала. Това ми се случва за първи път. Не съумях да запазя централизация на 100 % в цялото съревнование, само че мисля, че с всеки идващ шампионат се оправям все по-добре “, сподели още Калейн.

„ За Световната купа в Баку задачата ми е да съм по-добра от Ташкент. Да устоя съчетанията си до край без неточност “, разяснява още Калейн, която разкри, че в отборната конкуренция по време на Европейското ще играе на обръч, лента и топка.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР