gong.bgБългарската боксова звезда на професионалния ринг Кубрат Пулев не забрави

...
gong.bgБългарската боксова звезда на професионалния ринг Кубрат Пулев не забрави
Коментари Харесай

Кобрата в социалните мрежи: Българи, вие сте богатството ми!

gong.bg

Българската боксова звезда на професионалния кръг Кубрат Пулев не не помни да поздрави почитателите си от първо лице след 27-та си победа. Тя пристигна мъчно, въпреки и с нокаут, против румънеца Богдан Дину в залата в Коста Меса, Калифорния.

Въпреки късния за него час, Кобрата употребява профила си във Facebook, с цел да се обърне към всички сънародници и да им благодари от сърце за поддръжката. Той ги дефинира като най-голямото си благосъстояние и се преклони пред всички.

Ето и какво написа Пулев незабавно след мача:

" Благодаря ви, Българи! Искам от сърце да благодаря на всички хора, които поддържаха мен и брат ми през днешния ден. На тези, които бяха дружно с нас в залата - неповторими сте! На тези, които останаха будни цяла нощ и ни пращаха позитивна сила от хиляди километри разстояние, стискайки палци пред тв приемника. Вие сте моето благосъстояние! "

" На всички вас - мои близки, другари, познати и непознати хора - едно голямо БЛАГОДАРЯ! Много от вас не познавам персонално, само че ви се преклонявам за вярата, която ни пращате - на мен и на Тервел! Хора, обичам ви от цялото си сърце! "

" Това е бокс. Стават и такива неща. Такава аркада до момента не бях получавал през целия си живот, само че бях чудесно квалифициран и самата аркада за мен не беше огромен проблем, тъй като знаех какво мога. Просто трябваше да проявя твърдост. За моя наслада, кътменът в моя ъгъл си свърши прелестно работата. "

" Всичко това, което се пробва да ни събори, в действителност идва като тестване на волята ни. Да ни кали и да ни направи още по-силни. Благодаря на тези, които бяха с мен. Благодаря и на тези, които не желаеха да победя. Те също доста ми оказват помощ, вършат ме още по-силен ", написа Кубрат.





 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР