Гольовците не са добре приети в квартал Изток в Кюстендил.

...
Гольовците не са добре приети в квартал Изток в Кюстендил.
Коментари Харесай

Престъпна Империя! Нови Зловещи Разкрития За Бруталния Цигански Клан Гольовците!

" Гольовците не са добре признати в квартал " Изток " в Кюстендил. Те имат остарели вражди даже със съкварталците си. Част от тях са излежавали повече от една присъда ", добави Стамболийски. " Общо арестуваните са 12 души ", разкри старши комисар Елиан Стамболийски, шеф на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил. В този час поданици на града се събират пред регионалната дирекция с искане институциите да приложат по-ефективен надзор в ромския квартал - Изток.

Оттам са и множеството участници във вчерашното сборичкване. Организирани в обществените мрежи, стотици кюстендилци се включиха в шествието през целия град през вчерашния ден. Снощи те насядаха на пешеходна пътека пред известния Железен мост, спирайки придвижването за малко. Днес след полицията, митинги ще има и в центъра на града.

„ Да спре това безвластие. Нашият квартал „ Изток “, там царува безвластие. Там законите на Република България не важат. Ние се превърнахме, в Париж има такива арабски гета. Там никой не смее да влезе. Тук в нашия квартал „ Изток “ е същото към този момент “, съобщи Георги Петров, който е общински консултант и един от уредниците на митинга, представен от БНР.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР