Голямото завръщане на Сашка Васева - и на сцената, и

...
Голямото завръщане на Сашка Васева - и на сцената, и
Коментари Харесай

Сашка Васева преоткри мъжа си

Голямото завръщане на Сашка Васева - и на сцената, и към живота, към този момент е реалност, а с него и новите позитивни страсти в нея, които са й повече от нужни точно в този момент.

В скорошно изявление за " Телеграф " именитата поп фолк звезда от близкото минало признава, че доста й се пее и то за обич. И това не е по никакъв начин инцидентно, тъй като в най-тежкия миг, в който се бори безусловно за живота си, този, който единствен е бил до нея, е мъжът й Христо Бакърджиев, който среща през 1999 година

" Нямам никакъв спомен от интервенцията, тъй като съм била под анестезия. Христо се е погрижил да отида до лекаря. Изобщо дължа всичко на Христо. "

На въпрос дали знае какъв брой е коствала животоспасяващата й интервенция в Германия, изпълнителката отвръща по този начин: " Не, не знам. Не дръзвам да запитвам даже. Но се оправяме. Христо е боец и не се оплаква. Неговото достойнство преоткрих! "

След присъединяване в юбилейното издание на " Пирин фолк " в Сандански, Сашка Васева и фамилията й отидоха до морето.

" Ходихме на плажа. Христо се къпа в морето, аз не посмях. Уплаших се нещо от морето. Не беше бурно, само че беше надълбоко. На първия ръкав на Халкидики бяхме, единствено двамата.. "

Двамата имат две деца - Христо-Никола и Христина-Елена. Христо приключи неотдавна учебно заведение и към момента избира по какъв начин да продължи образованието си, а Христина учи в Германия и в този момент ще бъде в осми клас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР