Голямото семейство на Пайнер се увеличи с още един член.

...
Голямото семейство на Пайнер се увеличи с още един член.
Коментари Харесай

Чалга певица си сменя името заради Митко Пайнера, вижте я

Голямото семейство на " Пайнер " се усили с още един член. В змийското гнездо попадна още една певица, която преди този момент имаше договорни връзки с съперниците на Митко Димитров.

Певицата Ванеса разгласи, че към този момент публично е част от музикална компания " Пайнер ". Вече мина година откогато е прекратила контракта си с " Ара мюзик ", само че по този начин и на никое място не излезе информация за края на връзките им. Решението на Митко Димитров било да изчака малко време след напускането й от предходната компания и чак тогава да я вземе под крилото си.

За прехвърлянето певицата загатна още с присъединяване си в последния видеоклип на сътрудника си Денис Теофиков. Това бе и първата й поява в ефира на Планета тв. Певицата е подготвена с нови сили да се бори за челните позиции в сектора. Мъчи я обаче сериозен проблем, който би трябвало да позволи оптимално бързо.



Певицата би трябвало да измисли нов артистичен псевдоним, с който да запояне на чисто. Чалга звездата се е видяла в премеждие и моли приятелите си в обществените мрежи да й оказват помощ с оферти. Този, който измисли най-оригиналното име, ще получи подарък от певицата. Тя му е подготвила скъпа козметика и късмет да прекара един през целия ден с нея по време на фотосите на идващото й видео.

Истинското й име е Ваня, само че в попфолка към този момент има такава певица и с цел да не ги бъркат ще й се наложи да се напрегне и да съчини производно на същинското й име.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР