Голямото събитие ще се осъществи на 28 януари, когато Християн

...
Голямото събитие ще се осъществи на 28 януари, когато Християн
Коментари Харесай

Зад Лъскавата Фасада: Светлана Отприщи Война В Клана Гущерови! Ето Снимки!

Голямото събитие ще се реализира на 28 януари, когато Християн Гущеров ще подари диамантен пръстен на плеймейтката, както писа „ Галерия “. Бесен на сина си, Добромир Гущеров най-вероятно няма да участва на годежа и на възможната женитба по-късно Бащата на възпълничния плейбой бил срещу връзката на сина си с Гонзовица заради две доста разумни аргументи.

Първата е, че Светлана няма никаква специалност и в никакъв случай не е имала, а втората произлиза от първата – без работа, силиконката единствено ще смуче парите на семейството. Неслучайно Гущеров-старши спрял кранчето на сина си, което ще рече, че главните приходи на Християн са секнали.



Това изяснява и спестовния му подарък към благоверната му. Вчера Гонзовица се похвали с нов автомобил, пред който театралничи ухилена като зелка. Усмивката й обаче бързо замръзнала, когато схванала, че след 1-месечно очакване новата й облага в действителност е втора употреба. Гущеров й подарил кола на остаряло, докарана от Съединени американски щати, защото не можел да си разреши по-голям масраф, разясняват в светските среди.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР