Голямото преследване“ започна със заявка, че ще бъде най-интересното и

...
Голямото преследване“ започна със заявка, че ще бъде най-интересното и
Коментари Харесай

Зрителите погнаха Голямото преследване с Ники Кънчев: Излагате се!

" Голямото гонене “ стартира със поръчка, че ще бъде най-интересното и занимателно куизно шоу в родния ефир. Присъствието на Ники Кънчев също даде спомагателна тежест в тази посока поради времето, когато той бе водещ на  " Стани богат “.

Първите епизоди от играта обаче не оправдаха упованията на феновете за нещо, което ще ги залепи на екран и няма да откъснат очи. Доста спорни мнения във връзка с регламента на играта показват феновете. Ето част от тях:

Много бързо ще омръзне на хората. Не стига, че играят трима души за ОГРОМНАТА сума от 3 хиляди, ами и съвсем нямат късмет против тези интелектуални зверове и си потеглят с празни ръце. А пък като имаме поради, че през днешния ден игра и един от техния кръг и пак загуби... Форматът е значително жертван.

МЕГА СЛАБ ФОРМАТ!!! Стани Богат несъмнено е по положително.

Но то пък кво ли да очакваш от Народоосвободителна въстаническа армия ТВ, които вършат с пръдня багра

Отново въпросите на преследвача са лесни, а на двамата финалисти не. Въпроси от рода: От къде са чановете, кой е създателят на Изворът на белоногата, Къде е подложен международния връх на Стефка Костадинова… Излагате се

Авторът на " историческите " въпроси малко да си актуализира Читанката...

Каква е гаранцията, че преследвача не знае отговорите авансово. Кънчев губи доста от времето на играчите до момента в който, им каже правилно или не. Девойката също се бави до момента в който реши кой да отговори. Нещо не е измислено както би трябвало.

Има доста неточности които надали за моите 24 години единствено аз ги виждам! Първо този преследвач може да знае отговорите! Второ - първо се дава какво е дал отговор играча, по-късно кой е правилният отговор и по този начин, че този преследвач може умерено да промени решението си! И трето, откакто са дали отговори ръцете на преследвача не се махат от мястото за маркиране! А в случай че играчите инцидентно стигнат до края, не са с една амплитуда времетраенето на въпросите, а на всичкото от горната страна - преследвача има слушалка в ухото!

Прекалено доста, се бавят с назоваването на имената на играчите, когато би трябвало да дават отговор дружно, на въпросите против преследвача.

Според мен играта, не е до измислена, както би трябвало и не е почтена!!!!

Въпроса за Банкси беше неточен. Банкси твори с изключение на графити и арт съоръжения. Дори коментара на участничката за картината, която се самоунищожи е арт апаратура. Коментара на Ники Кънчев, че се говорило, че личността на Банкси е обвързвана с Продиджи, също е неверен. Слуховете са, че е Робърт Дел Ная от Масив Атак(друга английска група).

Доста подозрение се прокрадват у феновете в тази нова игра, само че към момента е началото, може би мнението ще се промени с времето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР