Голямото пътуване, започнало вчера, продължава и днес. Интензивен е трафикът

...
Голямото пътуване, започнало вчера, продължава и днес. Интензивен е трафикът
Коментари Харесай

Засилен трафик и днес, големи опашки по границите


Голямото пътешестване, почнало през вчерашния ден, продължава и през днешния ден. Интензивен е трафикът при започване на трите почивни дни поради 22 сепетмври по пътищата на страната и най-много по направление за излаз от страната, предава кореспондент на БГНЕС.

Километрични са колоните от тежкотоварни камиони на пункта Капитан Андреево за влизане в Турция. Опашки има в събота заран и от коли, чакащи да влязат на територията на югоизточната ни съседка.

Пътна полиция следи за дееспособност, за превишена скорост и приложимост на алкохол и опиати. Камери за скорост са сложени на всички натоварени пътища. Със специфична организация на придвижването се контролира трафикът към огромните градове и от граничните пунктове към вътрешността на страната. Екипи на организацията ще наблюдават и нормалната възбрана в празничните дни за придвижване на тежкотоварни коли. Забраната не касае транспорта на взривоопасни товари и живи животни.

От „ Гранична полиция “ предизвестиха преди ден, че поправки има по постройките на граничните пунктове „ Капитан Андреево “, „ Златарево “, „ Видин “, „ Лесово “. Фериботната връзка Оряхово – Бекет работи в светлата част на деня поради равнището на река Дунав.

Препоръката на служителите на реда е пасажерите да си плануват задоволително време, да си приготвят документите и да са подготвени за предстоящите скупчвания на граничните пунктове.

На 23 септември на входа за София ще има засилено полицейско наличие. Ще има инспекции за колани по рейсовете. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР