Голямото пътуване за посрещане на Новата година започна, тапи се

...
Голямото пътуване за посрещане на Новата година започна, тапи се
Коментари Харесай

Тапи на Е-79 и АМ „Струма” край Благоевград

Голямото пътешестване за посрещане на Новата година стартира, тапи се образуваха на изхода на Благоевград към 13.30 ч. през днешния ден, както на Е-79, по този начин и на края на Автомагистрала “Струма ”, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

По основния път опашката преди кръговото стига до жк “Струмско ” или 2 км, толкоз се чака и на автомагистралата. По нея идват тръгналите от столицата, Кюстендил, Дупница и Северна България.

Трафикът по ГП Е-79 се оформя от напускащите Благоевград.

Е-79 и края на Автомагистрала „ Струма ” се „ срещат ” на кръговото след м. Полигона, колоните едвам пъплят. От там надолу се продължава по Е-79., само че скоростта е ниска-не повече от 40 км./ час поради рестриктивните мерки на скоростта до пътен възел „ Симитли-Банско ”.

Хиляди се насочат на юг, с цел да посрещнат Новата 2020 година на следващия ден в Гърция, както и курортите в Пиринско-Банско, Разлог, Сандански и други

По-късно през днешния ден трафикът, изключително по Автомагистрала „ Струма ”, която свършва на изхода на Благоевград, ще се усилва, тапата-също. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР