Голямото желание на Ваня Стамболова да бъде фермер на седмицата

...
Голямото желание на Ваня Стамболова да бъде фермер на седмицата
Коментари Харесай

Ваня Стамболова се проваля във „Фермата“?


Голямото предпочитание на Ваня Стамболова да бъде фермер на седмицата е напът да се изпари, защото тя осъзна, че още с първото съществено решение, което взе като началник – избора на ратаи, е направила голяма неточност. Атлетката се спря на помака Нури и емигрантката Роси да се грижат за обора и животните, само че осъзна, че това я е лишило от положителни и сръчни помощници за седмичните задания.

Ваня подбра ратаите си по този начин, че да не й се постанова да се занимава с доенето и храненето на животните в стопанството. Седмичните задания, които стопанинът Ники им даде и които в по-голямата си част изискват измазване и варосване обаче, небрежно я накараха да съжали за избора си. Причината е, че Нури е измежду най-хубавите майстори в строителните действия и неналичието му сигурно ще се отрази на бързината и качеството на работата.

По всичко проличава, че и останалите фермери са на мнението, че Ваня се проваля, тъй като след слагането на новите задания, за първи път всички мълчаха по време на обяд, никой не обсъждаше кой с какво ще се заеме.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР