Голямото дерби на Верона от 1/16-финала за Купата на Италия

...
Голямото дерби на Верона от 1/16-финала за Купата на Италия
Коментари Харесай

Дузпи решиха дербито на Верона

Голямото дерби на Верона от 1/16-финала за Купата на Италия бе решено след осъществяване на дузпи. В постоянното време Киево и Верона не излъчиха победител, като мачът приключи 1:1, само че при дузпите символичните посетители в този дуел се постановиха с 5:4 точни изстрела.

Киево поведе рано в резултата. Още в 8-ата минута ветеранът Серджо Пелисиер даде преднина на “Летящите магаренца”. В 34-ата минута обаче Верона възвърне равенството, а създател на изравнителното попадение бе Мохамед Салим Фарес.

До края на постоянното време и продълженията не паднаха повече голове и по този начин спечелилият се наложи да бъде излъчен след осъществяване на дузпи. Там Пелисиер пропусна още при първия изстрел за Киево и това се оказа съдбовно, защото всички реализатори на Верона бяха точни и с 5:4 “жълто-сините” не престават напред.

Тази победа донесе дребна наслада за последователите на Верона, откакто отборът върви много зле в шампионата и заема предпоследното 19-то място. На 1/8-финал веронци ще гостуват на Милан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР