Мег Райън стана звезда благодарение на романтичните комедии „Безсъници в

...
Мег Райън стана звезда благодарение на романтичните комедии „Безсъници в
Коментари Харесай

Какво се случи с лицето на Мег Райън

Мег Райън стана звезда с помощта на сантименталните комедии „ Безсъници в Сиатъл “, „ Когато Хари срещна Сали “, „ Френска целувка “, „ Кейт и Леополд “, „ Имаш поща “, с които се трансформира в обичана актриса за мнозина.

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА АКТРИСАТА ПРЕДИ И СЛЕД ОПЕРАЦИИТЕ

Преди време обаче тя ненадейно изчезна от филмовия хоризонт, оправдавайки неналичието си със страха от това какъв брой Холивуд може да бъде нечовечен към дамите на избрана възраст. Може би по тази причина тя е решила да се подмлади.

Желанието ѝ да остане вечно млада обаче ѝ коства скъпо .

След серия пластични интервенции сладкото лице на русокосата Мег Райън е напряко неузнаваемо. „ Направила е прекалено много промени. Тя към този момент не наподобява като Мег Райън, която познаваме и в която бяхме влюбени “, твърди режисьорът на „ Кейт и Леополд “ Джеймс Манголд.

Промяната по лицето Мег Райън е почнала с филър за устни, само че за жалост красивата актриса не е спряла дотук. „ Не става въпрос единствено за устните. Носът е друг, скулите, ботоксът е повече от явен.

Някои хора не осъзнават, че имат взаимозависимост от пластичната хирургия. Това не е единственият образец. Обикновено това е опит за превъзмогване на някаква персонална незадоволеност “, изяснява пластичният хирург Марк Робъри.

И до момента в който лицето на Мег Райън може да се дефинира като обезобразено, то фигурата ѝ е безупречна. Вижте я във видеото горе.

Звездите преди и след фотошоп

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитни вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР