Голямото дерби на Милано между отборите на Интер и Милан

...
Голямото дерби на Милано между отборите на Интер и Милан
Коментари Харесай

Голямото дерби Интер – Милан пряко по MAX Sport 3 в неделя вечер

Голямото дерби на Милано сред тимовете на Интер и Милан е футболният акцент в уикенд програмата на спортните канали MAX Sport. Издание №296 на Derby della Madonnina, което е с начален час 21:45 на 9 февруари и ще се излъчи директно по MAX Sport 3, заварва двата тима в друга обстановка. „ Нерадзурите “ на Антонио Конте водят борба с Ювентус и Лацио за първото място в Серия А, до момента в който „ росонерите “ заемат нежеланата 8-а позиция. Въпреки това завърналият се Златан Ибрахимович е задоволително ентусиазъм за възпитаниците на Стефано Пиоли, които ще се опитат да охладят шампионските упоритости на Интер.

Освен футболните страсти от Апенините, MAX Sport ще предложи на почитателите на MMA и две борби за трофеи в UFC. Хюстън ще е хазаин на UFC 247, а в централния конфликт на галавечерта един от най-титулуваните бойци Джон Джоунс ще пази колана си в полутежка категория против непобеждавания до момента Доминик Рейес. Шампионът в категория муха при дамите Валентина Шевченко излиза за трета отбрана на купата си против Кейтлин Чокагян. UFC 247 ще се излъчи директно по MAX Sport 2 на 9 февруари от 05:00 часа.

Добрата вест за почитателите на високите скорости е започващият напълно скоро нов сезон в NASCAR, а MAX Sport още веднъж ще излъчва зашеметяващите надпревари оттатък Океана. По традиция шампионатът се открива с демо надпреварата „ Сблъсъкът “ на пистата Дайтона, което ще покаже и кои ще са любимците през новия сезон. Прякото предаване на надпреварата е в неделя 9 февруари от 22:00 часа по MAX Sport 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР