Голямото дерби на италианския футбол между съставите на Милан и

...
Голямото дерби на италианския футбол между съставите на Милан и
Коментари Харесай

Голямото дерби Милан – Ювентус в неделя вечер по MAX Sport 3

Голямото дерби на италианския футбол сред съставите на Милан и Ювентус е акцентът във футболна стратегия на спортните канали на А1. Двата най-титулувани тима на Апенините излизат за конфликт №229 между тях в неделя от 21:30 часа, а MAX Sport 3 ще излъчва огромния мач. Гостите от Торино са водач в класирането на Серия А, а домакините от Милано са на 4-а позиция.



MAX Sport 3 ще излъчи още 6 дуела от XII кръг на шампионата на Апенините. В събота са планувани три дуела – от 16:00 часа Торино посреща Парма, а от 19:00 часа СПАЛ е хазаин на Каляри. Съботните дуели ще се затворят с гостуването на Наполи в Генуа на локалния Дженоа. В неделя от 13:30 часа Интер ще се опита да продължи победната си серия при гостуването на Аталанта. В 16:00 часа Рома е хазаин на Сампдория, а от 19:00 часа два отбора от Топ 6 излизат един против различен, когато Сасуоло посреща Лацио. Неделните конфликти от Серия А също ще могат да се проследят директно по MAX Sport 3.

MAX Sport 2 ще излъчи онлайн всички най-интересни конфликти от XII кръг на La Liga. Началото е в събота от 14:00 часа с мача сред два отбора, които се показват над упованията – Валядолид и Ейбар. От 17:15 часа Хетафе е хазаин на Валенсия, а от 19:30 часа Атлетико Мадрид посреща коравите баски от Атлетик Билбао. Съботният ден в испанския хайлайф ще завърши с дуела Жирона – Леганес.

В неделя от 13:00 часа сензацията на сезона Алавес ще гони следващата си победа в семейството на Уеска. От 17:15 часа водачът в класирането Барселона посреща Бетис, а в 19:30 часа е време за конфликт сред втория и третия във краткотрайното класиране – Севиля против Еспаньол. В неделя от 21:45 часа Реал Мадрид ще би трябвало да потвърди на почитателите си, че към този момент излиза от рецесията. Задачата обаче ще е сложна за момчетата на Сантяго Солари, защото Кралския клуб ще гостува на Селта.



В неделя стартира и заключителният тенис шампионат за сезона. Осемте най-хубави тенисисти за календарната 2018 година се събират в Лондон, с цел да дефинират между тях кой ще носи званието Шампион на ATP Finals. Миналогодишният победител Григор Димитров за жалост не съумя да се класира за шампионата в британската столица и в негово неявяване огромните любимци да седнат на трона в Лондон са Новак Джокович и Роджър Федерер. Дали купата още веднъж ще отиде при представител на Големите четирима или за втори следващ сезон ще има неочакван победител на ATP Finals, ще стане ясно от директното лъчение на всичко мачове от Лондон от 11 до 18 ноември по MAX Sport 1.
Серия А 11 кръг, неделя 4 ноември  Удинезе 0:1краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР