Голямото дерби на българския футбол между ЦСКА и Левски приключи,

...
Голямото дерби на българския футбол между ЦСКА и Левски приключи,
Коментари Харесай

Левски излъга ЦСКА в голямото столично дерби!

Голямото дерби на българския футбол сред ЦСКА и Левски завърши, а насладата остана в лагера на " синя " България. 26-кратните първенци на страната завоюваха с минималното 1:0 в дебюта на Славиша Стоянович в столичното дерби. По този метод " сините " се озова еднолично на върха в класирането на Първа лига .
Единственото попадение се оказа автогол в 30`. При удар отдалеко на Габриел Обертан топката срещна страничния дирек, само че по-късно се удари в гърба на вратаря Черниаускас и влетя в мрежата - 0:1 за символичните посетители на стадион " Васил Левски ".
През второто полувреме имаше две доста противоречиви обстановки в двете наказателни полета. Първо в 52` Иван Горанов игра с ръка, само че съдията Ивайло Стоянов не отсъди дузпа ( обстановката вижте тук ). Само няколко минути по-късно пък Жерсон Кабрал беше повален в пеналтерията на " алените ", само че още веднъж не последва сигнал от основния рефер (ситуацията вижте тук).
Левски изцяло заслужи успеха си, откакто единственият прецизен удар на " алените " беше в първата минута. Славиша Стоянович имаше съвършен тактически проект, като остави противника да центрира топката в пеналта, където Ейолфсон и Яблонски обраха всички топки. В предни позиции беше заложено на скоростта, а само отличните намеси на Чорбаджийски против Паулиньо избавиха домакините от острите пробиви на бразилеца.
След изиграването на тази среща Левски поведе еднолично в класирането с актив от 25 точки - 3 повече от " алените ".
Подробности от ЦСКА - Левски вижте в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР