Голямото дерби между Левски и ЦСКА трябваше да отговори на

...
Голямото дерби между Левски и ЦСКА трябваше да отговори на
Коментари Харесай

Червен успех срещу Левски, но как се стигна до него?

Голямото дерби сред Левски и ЦСКА трябваше да отговори на доста въпроси. Щяха ли сините да убият интригата в шампионата или приказката на Добромир Митов щеше да продължи? Емоции, битка и религия до последните секунди – Левски против ЦСКА.

Днес, от дистанцията на времето знаем отговорите, само че дано си напомним най-интересните мигове от срещата от 35-ия кръг на Първа лига от предаването „ Обзорът на кръга” по DIEMA SPORT.

ЦСКА победи Левски с 2:0 и резервира интригата за купата до самия завършек на шампионата. "Червените " излъгаха огромния си противник с два гола през втората част на Тиаго Родригес и влезлия като запаса Евандро.

Лидерът Лудогорец също записа победа в кръга след 2:0 при гостуването на Ботев Пловдив. Така кръг преди края на сезона в първа лига Лудогорец е на върха с точка повече от ЦСКА. Поражението пък остави "сините " на трета позиция и отборът ще играе бараж за Лига Европа.

Това беше мач, в който видяхме, че в ЦСКА има психическа резистентност. ЦСКА сподели, че в сложен миг може да устоя на напрежението, даже и против може би най-тежкия си противник. Първата част като че ли принадлежеше на Левски, само че през втората ЦСКА излезе с едни гърди напред.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР