Голямото чакане за феновете на италианската Серия “А приключва тази

...
Голямото чакане за феновете на италианската Серия “А приключва тази
Коментари Харесай

Чакането свършва, Серия А стартира в ефира на MAX Sport 2

 Спортните канали на А1 ще излъчват зрелището Серия А
Голямото очакване за почитателите на италианската Серия “А ” завършва тази събота. Новият сезон в Калчото стартира на 18 август от 19:00 часа с дуела сред Киево и Ювентус, който ще се излъчи директно по MAX Sport 2.

Мачът провокира и спомагателен интерес измежду почитателите, защото дълго чакан формален дебют за гранда от Торино се чака да направи звездното попълнение Кристиано Роналдо. „ Старата госпожа “ е цялостен доминант в шампионата и е в поредност от 7 следващи трофеи, като е любимец за оценката и през този сезон.

По-късно в съботната вечер, от 21:30 часа, е време за първото огромно дерби на сезона сред тимовете на Лацио и Наполи, като и двата отбора не крият аспирациите си за присъединяване в Шампионската лига. Двубоят също ще можете да наблюдавате непосредствено по MAX Sport 2.

В неделния ден почитателите на италианския футбол ще се насладят на още два завладяващи дуела в ефира на MAX Sport 2. От 19:00 часа отборът на Торино, воден от нападателното си трио Белоти-Ляич-Нианг, ще се изправи против един от любимците за челната тройка - тима на Рома. От 21:30 часа любимец №2 на букмейкърите за продобиване на Скудетото - Интер, ще гостува на коравия отбор на Сасуоло.

Първият кръг от новия сезон в Серия “А ” ще завърши в понеделник от 21:30 часа със конфликта Аталанта - Фрозиноне, който също ще можете да наблюдавате директно по MAX Sport 2.

Заради голямата покруса в Генуа, обвързвана с рухването на моста „ Моранди “ и десетките жертви, дуелите Милан - Дженоа и Сампдория - Фиорентина бяха отсрочени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР