Голямо завръщане под прожекторите подготвя бившата шефка на балет Сатен–Галя

...
Голямо завръщане под прожекторите подготвя бившата шефка на балет Сатен–Галя
Коментари Харесай

Галя от „Сатен” се завърна

Голямо завръщане под прожекторите приготвя някогашната шефка на балет „ Сатен ”–Галя Христова. Синеоката изкусителка реши да сътвори своя фешън линия и към този момент е в текстилния бизнес, научи HotArena.

На Галя й трябваха години, с цел да открие себе си, само че очевидно е намерила призванието си. Бившата танцьорка на Слави реши да направи изострен завой в развиването си и стартира да продава облекла.

Кръшната Галя сама промотира стилната си линия и както самата тя споделя „ Първо работиш за името си, а след това то стартира да работи за теб ”.

Новата й компания няма нито хранилища, нито магазини, написа „ България през днешния ден ”. Всичко се предлага онлайн. Моделката решила, че поради изключителното състояние няма смисъл да влага време и средства в сходни неща и по тази причина се фокусирала върху бизнеса си в мрежата

Тя предлага главно тениски и топове, като с изключение на за дами, взема решение да стартира да създава и мода за тийнейджърки, написа „ България през днешния ден ”.

Днес Галя е на 43 години, а от 14 е омъжена за предприемача Смилен Манов. Двамата имат щерка на 12 години–Карина, която даже е подстрекател за новата сбирка на майка си и даже е дала част от името си за нея.

Малкото момиченце наподобява извънредно доста на майка си и е наследила от нея сините й очи. Освен това се занимава с съвременен балет и както наподобява, някой ден може също да стане балерина.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР