Голямо напрежение няма, но напрежение има. Такъв коментар направи във

...
Голямо напрежение няма, но напрежение има. Такъв коментар направи във
Коментари Харесай

Каракачанов за отношенията с ГЕРБ: Ластикът наистина е опънат

Голямо напрежение няма, само че напрежение има. Такъв коментар направи във Варна министърът на защитата Красимир Каракачанов във връзка съдружните взаимоотношения и зародилото напрежение сред Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ. Той още веднъж акцентира, че по този начин не може да продължава.
" Ластикът в действителност е обтегнат. Аз не желая да го късам, само че той си желая своя фаза на извънредно обтягане и по-късно изплющява нанякъде ", съобщи Каракачанов, представен от БНР.

Той насочи забележка, че през последната година като вицепремиер по сигурността научава за акциите на Министерство на вътрешните работи от малките екрани и от вестниците. По негови думи това не било обикновено.

Каракачанов съобщи, че на последния съдружен съвет е сложил въпроси, вкарани в програмата по искане на Обедините патриоти, които обаче само че не се движели. Такъв бил казусът с минималните пенсии от 300 лева, военното образование в учебно заведение, доброволната военна работа.

" Всичко това като планове сме го вкарали. Заради несъгласувана финансова рамка топката се тупа втора година ", недоволства той.

По негови думи ставало въпрос за неща, които касаят малко средства, само че са значими за обществото.

Понеже съдружните сътрудници са правилни, не подвигат звук, нещата не се случват, заключи той и добави, че той самият не се е женил за министерския пост.

Или ще вършим някаква работа, или няма смисъл, безапелационен бе Каракачанов.

Припомняме, преди дни водачът на Вътрешна македонска революционна организация съобщи, че не може да се продължава с практиката при пораждане на каквото и да било публично напрежение да се удря някой от съдружните сътрудници. Повод за изявлението му беше напрежението в обединението след ареста на шефката на Басейнова дирекция-Пловдив и задържането при започване на годината на екоминистъра Нено Димов.

Нас ни търсят единствено за работа, а като би трябвало да си измият ръцете, съдружните сътрудници са отговорни, ядоса се Каракачанов.

От своя страна ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова изясни, че връзките в обединението са динамични и проблемите се вземат решение в придвижване.

Коментар направи и воеводата Юлиан Ангелов, който съобщи, че патриотите желаят смяна на връзките в обединението, само че остават във властта.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР