Голямата звезда в сектора за скок на височина Ярослава Магучих

...
Голямата звезда в сектора за скок на височина Ярослава Магучих
Коментари Харесай

Магучих: Животът продължава, но да не забравяме на кого го дължим

Голямата звезда в бранша за скок на височина Ярослава Магучих от Украйна приказва за сезона си и като цяло за това по какъв начин се е трансформирал животът за нея след нахлуването на Русия в родината й.

Магучих жъне победа след победа през годината (б.а. към този момент са 5), като най-хубавото й достижение през сезона е 2,02 метра, реализирани в старт от Световните серии в Метц, Франция.

" Трябва да продължим да живеем, само че не трябва да забравяме на кого го изискуем. Да помним постоянно Въоръжените сили на Украйна, нашите воении, което ни пазят от агресора.

Иначе 2022-а година за мен беше сполучлива в състезателен проект отвън проблемите, с които се сблъскват всички в родината ми. През февруари ми се отдаде опция да подобря най-хубавия си резултат за сезона.

Иска ми се да слага и връх в зала. Но най-важното е скоковете да ми носят наслаждение и отсега нататък ", разяснява Магучих, чийто най-хубав резултат в зала е 2,06 метра, реализирани в Банска Бистрица, Словакия, през 2021 година.
 Магучих завоюва във Франция с връх
Магучих завоюва във Франция с връх

Магучих с нова победа в скока на височина
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР