Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър прие офертата на UFC

...
Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър прие офертата на UFC
Коментари Харесай

Конър Макгрегър се завръща в UFC

Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър одобри офертата на UFC за реванш с Дъстин Поарие. 32-годишния ирландец показа в обществените мрежи, че приема багра, само че изискването е двамата да се бият тази година, а не през януари 2021, както желаят от UFC. Това несъмнено е хубава вест за почитателите на някогашния двоен първенец, които не спираха да го молят да одобри, написа " mma.bg ".

Макгрегър ще удържи на своята дума и ще подари 500 000 $ за благотворителната организация на Поарие. " The Notorious " е в обтегнати връзки с Дейна Уайт и настояваше за показно с Поарие за щедрост, само че без UFC да вземат участие. Дъстин се беше навил, само че тогава Уайт се намеси и предложи да ги сбие през януари в UFC. Първоначално Макгрегър отхвърли и се придържаше към концепцията за показно, само че очевидно е трансформирал решението си.

Вече видяхме една борба сред тях през 2014 година в категория перо. Тогава Конър нокаутира Дъстин за минута и 46 секунди, което му завоюва бонус. Ако Макгрегър успее да победи Поарие, то тогава ще претендира за купата в лека категория, която може да промени своя собственик в края на месеца.

“Здравей, Дъстин! Приех офертата на UFC за борба с теб, само че им споделих, че желая да се бием тази година. Готов съм за борба на 21-ви ноември или на всяка от датите през декември. И също по този начин ще даря 500 000 $ за твоята благотворителна организация”, написа Конър в обществените мрежи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР