Голямата звезда на ЦСКА Фернандо Каранга заяви, че би жертвал

...
Голямата звезда на ЦСКА Фернандо Каранга заяви, че би жертвал
Коментари Харесай

Каранга: Бих жертвал голмайсторския приз за титлата

Голямата звезда на ЦСКА Фернандо Каранга съобщи, че би жертвал голмайсторския приз единствено и единствено „ алените “ да вдигнат купата. Бразилецът бе определен за Играч мача след успеха над Верея с 5:0 на старта на пролетния дял на шампионата (21-ия кръг). Каранга наниза два гола и даде асистенция.

„ Благодаря на всички за премията. Отборът се труд доста и резултатът добре. Благодаря на Бога, че работихме крепко и през днешния ден започнахме с хубава победа “, стартира Каранга пред DIEMA SPORT.

„ Аз съм нападател, а ние живеем от головете. Когато има опция въвеждам. Честитя успеха на целия отбор “, сподели още голмайсторът.

„ Ние знаем най-добре какъв брой работихме, по какъв начин се почитаме и по какъв начин си оказваме помощ. Всички знаем, че чакаме с неспокойствие о края на шампионата да печелим и да станем първенец “.

„ Изцяло съм съсредоточен, върху изявите си в ЦСКА. Благодаря на почитателите. Аз желая да печелим и да стане първенец “.

„ Не обичам да си слагам цели. Винаги съм подготвен да вкарам. Винаги съм вътре в наказателното поле и съм подготвен да вкарам. Искам да посветя попаденията си на жена ми и детето ми “.

„ Бих жертвал голмайстоския приз единствено и единствено да вдигнем купата “, разяснява за край Каранга.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР