Голямата звезда на тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“ може и

...
Голямата звезда на тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“ може и
Коментари Харесай

Огромна драма преди старта на "ВИП Брадър"! Николета Лозанова аут от шоуто заради инцидент!

Голямата звезда на тазгодишния сезон на „ ВИП Брадър “ може и да не влезе в Къщата на звездите. Оказва се, че Николета Лозанова е претърпяла случай, който може да я откаже от риалитито, научи БЛИЦ.

Тя е била закарана в болница с изкълчен крайник преди дни. След като се оплакала от мощни болки, нейният обичан – вратарят Николай Михайлов я е завел в лечебно заведение. Специалисти са сторили нужното и сега хубавицата си почива.

Похот! Певицата Андреа се погали палаво, сподели гореща плът и зърно! (СНИМКИ 18+)

Тазгодишният сезон на риалитито ще премине под мотото „ Женско царство “. Още от рекламите на шоуто излиза наяве, че ще има една кралица, която ще дирижира протичащото се в Къщата и ще тъпче всички мъже с лекост. Очаква се в тази роля да влезе точно НиЛо.


Още от предходната година името й е спрягано участник във „ ВИП Брадър “. През 2017 тя не влезе, тъй като я грозяха големи неустойки, откакто скапе контракта си с „ Папараци “. Този път обаче плеймейтката е решила да взриви Къщата с темпераментната си персона. Дали неприятният случай от последните дни ще я спре, следва да разберем.

Маги Халваджиян хвърли огромна бомба с тази СНИМКА и без да желае разкри какво се случва с Рачков и Мария

Продуцентите от своя страна са подготвени на всичко, с цел да привлекат точно брюнетката в предаването и са решени да се разделят с колосална сума за задачата. Според клюки от кухнята на шоуто, Лозанова може да прекрачи прага на риалитито против близо четвърт милион.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР