Голямата звезда на световния тенис Рафаел Надал определено разбира от

...
Голямата звезда на световния тенис Рафаел Надал определено разбира от
Коментари Харесай

Надал продава старата си играчка, купува суперяхта

Голямата звезда на международния тенис Рафаел Надал несъмнено схваща от „ играчки”. Испанецът обожава яхтите и почивките в открити води, по тази причина не загадка, че си е поръчал нова.

Суперлодката, която ще получи през 2020 година, ще бъде издигната от компанията Sunreef Yachts.

Яхтата ще бъде направена по специфична поръчка. Тя ще бъде дълга съвсем 24 метра и ще побира на борда 12 посетители.

„ Много сме разчувствани, че един от най-великите тенисисти на всички времена е на борда с нас. Личността, уменията и силата на господин Надал са същинско ентусиазъм за нас”, показа Франсис Лап, създател и президент на Sunreef Yachts.

В същото време Рафаел Надал е оповестил за продажба остарялата си яхта, която няма да му е нужна, откакто получи новата.

Лодката с име „ Бетовен” коства 2,6 милиона евро и е за 8 души. Той се снабди с нея през 2016 година, като я употребява най-често за корабоплаване към Майорка, Ибиса и Балеарските острови. През последните лета той постоянно беше засичан на яхтата дружно с половинката си Сиска Перейо и свои другари.

Старата яхта на Рафаел Надал е с дължина 23,6 метра и има четири независими каюти. В рекламата за продажба се прецизира, че яхтата е имала единствено един притежател и е в съвършено положение с „ малко часове на двигателя”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР