Голямата звезда на световния футбол - Кристиано Роналдо, в момента

...
Голямата звезда на световния футбол - Кристиано Роналдо, в момента
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо и скандалните красавици, минали пред леглото му

Голямата звезда на международния футбол - Кристиано Роналдо , сега е щастливо влюбен в прелестната си другарка Джорджина, която му роди и близнаци, само че имаше време, в което португалската голова машина разбиваше сърцата на топ хубавици - от международни модели до актриси.
Бившият ас на Реал Мадрид постоянно е бил обект на предпочитание от милиони дами, а връзките му с някои дами постоянно попадаха в горещите рубрики на доста начин на живот издания. А част от дамите, претърпели буен романс с Роналдо, са просто зашеметяващи. 
Голямата остаряла обич на Кристиано Роналдо  Безспорно една от най-големите хубавици в света - Ирина Шейх, и до ден сегашен е дамата, задържала най-дълго вниманието на Роналдо. Рускинята и португалецът имаха щастлива връзка години наред, само че постоянно се спекулираше, че моделката не се схваща въобще с майката на Кристиано. Дори при раздялата им се загатваше, че точно това недоразумение е довело до края на романса сред двамата. 

Настоящата тръпка на Роналдо  След серия от връзки-еднодневки и доста други бурни романси Кристиано взе решение да се " задоми ", а изборът му беше подложен под съществено подозрение от почитателите му, откакто той избра да основава семейство с " продавачка ". Такава най-малко бе Джорджина преди да се запознае с Роналдо.
Тя обаче сграбчи сърцето му и двамата са неразделни, а кариерата ѝ на продавачка е от дълго време в предишното. Сега тя е отдадена стопанка, инфлуенсърка и се грижи за всички потребности на Кристиано. 

През годините обаче Роналдо беше същински плейбой, като покори сърцата на куп дами от хайлайфа, а даже се приказва, че през леглото му е предходна и българска моделка. Кои са част от скандалните хубавици, минали през леглото на Кристиано Роналдо вижте в Sportlive.bg
Най-добрите и настоящи спортни вести четете в Sportlive.bg. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР