Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо си спомни за

...
Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо си спомни за
Коментари Харесай

Роналдо се разплака по време на интервю

Голямата звезда на международния футбол Кристиано Роналдо си спомни за татко си Жозе Динис Авейро и се разплака в ефир. Петкратният притежател на " Златната топка " бе посетител в шоуто на Пиърс Морган, а водещият пусна клип на бащата, в който той приказва какъв брой е горделив със своя наследник. Видеото е направено през 2004 година преди европейското състезание. Жозе Динис Авейро е бил пияч и умира на 52-годишна възраст.

" Никога не съм виждал това видео. Никога не съм виждал това видео. Невероятно ", сподели португалецът. Мислех, че изявлението ще е занимателно, само че не чаках да рева. Но в никакъв случай не съм виждал тези фрагменти. Трябва да го покажа на моето семейство. Но в действителност не познавам татко ми на 100%. Той беше пияч. Никога не съм приказвал с него, не съм водил естествен диалог, беше тежко ", показа през сълзи Роналдо, който е единствено на 20 години, когато татко му умира.

" Да бъда номер 1 и той да не го види, да не види по какъв начин получавам награди, да не види в какво се трансфорах... Моето семейство видя - майка ми, братята ми, даже моят максимален наследник, само че татко ми, той не видя нищо. Той умря млад ", добави нападателят на Ювентус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР