Голямата звезда на рока и един от създателите на Pink

...
Голямата звезда на рока и един от създателите на Pink
Коментари Харесай

Гореща новина за меломаните! Роджър Уотърс от Pink Floyd идва у нас

Голямата звезда на рока и един от основателите на Pink Floyd - Роджър Уотърс, ще изнесе концерт у нас през идната година. Той ще бъде част от турнето му Us+Them, което ще започва през 2018 година
На формалния му уебсайт към този момент са оповестени дати за януари и февруари в Австралия и Нова Зеландия, както и за Австрия и Германия през май и първата половина на юни.
От информацията излиза наяве, че шоуто на Уотърс ще бъде показано в 23 европейски страни, в това число и България. Скоро следва да бъдат оповестени и датите за концертите.
В специфичния сетлист за турнето са включени части от новия план на Роджър "Is This the Life We Really Want ", който излезе при започване на юни, както и от албумите на Pink Floyd - "The Dark Side of The Moon ", "The Wall ", "Animals ", "Wish You Were Here ".
Роджър Уотърс към този момент гостува у нас през 2013 година с неповторимото шоу "The Wall " пред препълнените трибуни и терен на стадион "Васил Левски ". Тогава той не изневери на стила си и с изключение на шлагерите си вкара и политически миг в шоуто си, обвързвано с тогавашната конюнктура в страната ни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР