Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо коментира възможността да

...
Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо коментира възможността да
Коментари Харесай

Роналдо: Ако спечеля ШЛ за пети път, ще бъде история

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо разяснява опцията да завоюва Шампионската лига за трета поредна година и общо пети път в кариерата си. Той съобщи, че това би било история и не скри, че се вълнува от шанса, който му се разкрива.

Реал Мадрид ще спори с Ливърпул на 26 май (събота) в Киев от 21.45 часа.

„ Би бил страховит миг, момент за историята. Много сме въодушевени. Аз съм добре, имам вяра в себе си, усещам същото и от моите сътрудници. Ако печеля Шампионската лига за пети път, ще бъде история “, сподели Роналдо, който досега три пъти победи с „ белия балет “ и веднъж с някогашния му отбор Манчестър Юнайтед.

Зидан: Имаме повече опит от Ливърпул, само че това не значи нищо

„ Шампионската лига е специфична. Очарова ме опцията да играя в тази конкуренция. Винаги сме изживявали страхотни мигове. Трябва да играеш против най-хубавите. Винаги би трябвало да сме стимулирани. Няма по какъв начин да си провиснал в тази конкуренция, нито в този клуб. Шампионската лига е обичана конкуренция на Реал още от времето на Хенто и Ди Стефано. Самите почитатели имат друга настройка, когато дойдат тези мачове. Искам да съм добре в събота и да мога да оказа помощ на отбора. Най-важно е да спечелим и да напишем история “, добави Роналдо.

източник: БГНЕС

Запитан дали изпитва специфични усеща преди мача с Ливърпул при все, че е играл в Манчестър Юнайтед, петкратният притежател на „ Златната топка “ сподели: „ Финалите постоянно са специфични. Бих предпочел Юнайтед да е на край, а не Ливърпул. Но ние би трябвало да почитаме този отбор. Не считам, че ще ни е елементарно. Те заслужиха мястото си в решителния дуел. Имат бързи играчи в предни позиции. Но Мадрид е по-добър. Ние би трябвало да покажем нашата форма, само че и да демонстрираме почит към противника “.

За край Роналдо насочи зов към почитателите на Кралския клуб.

„ Нека да са положителни и да поддържат отбора, както до в този момент. Ние ще се постараем да им донесем наслада. Само Реал Мадрид! “, отсече португалската звезда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР