Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е сред най-добре

...
Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е сред най-добре
Коментари Харесай

Кои играчи са пред Роналдо по заплати?

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е измежду най-добре платените играчи във футбола, само че макар многото и безспорни достижения от предишния сезон, португалецът не оглавява листата в тази самобитна ранглиста.

Петкратният притежател на „ Златната топка “ прибира годишно по 21 милиона евро, което го слага надалеч от топ 3. Пред голмайстора на Шампионската лига за миналата акция е огромният му съперник от Барселона Лионел Меси, в чиято банкова сметка годишно постъпват по 46 милиона евро. Освен това, Неймар от ПСЖ също е измежду водещите места с 36 милиона ерво.

Зидан: Не си представям Роналдо да играе другаде

Оскар се радва на 24 милиона евро в Шанхай, а Езекиел Лавеци получава по 23 милиона евро в Хебей.

В Испания означават и парите, които заработваше Карлос Тевес в Шанхай Шенхуа преди да се завърне в Бока. Аржентинецът взимаше по 38 милиона евро.

Запознати настояват, че точно тези числа гнетят в огромна степен Роналдо. Успехите му в последните месеци го карали да счита, че изцяло справедливо има право договорът му да бъде преразгледан и да получи по-добри финансови условия.

За момента обаче няма индикации за възобновяване на договора на нападателя с Кралския клуб, а това поражда и редица спекулации към името му.

Според слуховете Роналдо ще се раздели с „ белия балет “, а вероятните варианти пред него били – Манчестър Юнайтед и ПСЖ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР