Голямата звезда на „Пайнер“ Преслава окончателно скъса с миналото си

...
Голямата звезда на „Пайнер“ Преслава окончателно скъса с миналото си
Коментари Харесай

Преслава окончателно скъса с миналото си

Голямата звезда на „ Пайнер “ Преслава дефинитивно скъса с предишното си и с времената, когато беше непретенциозно момиче от Добрич. Подобно на съвсем всичките си колежки, фолк певицата се показва на музикалната сцена с псевдоним, макар че рожденото ѝ име е Петя. За необятната публика към този момент 15 години изпълнителката е известна като Преслава.

С течение на времето добричлийката решила, че артистичното ѝ име ѝ харесва доста повече, тъй като я отличава от всички останали, и решила да направи съществена смяна. Преслава към този момент публично си е сменила името и е заличила рожденото си. За задачата е подала молба до Софийския областен съд. Съдията предстоящо одобрил желанието на фолк звездата, след което почнало ходенето по тъгите – с решението от съда тя обиколила всички вероятни институции, с цел да нанесе смяната във всичките си документи – персонални карти, паспорти, контракти с „ Пайнер “ и с банки, нотариални актове и какво ли още не, написа „ Галерия “.

Преслава основала много работа на чиновниците в музикалната компания, които се занимават с административната активност, защото трябвало да се трансформират куп документи, в които тя попада като Петя. Въпреки че ѝ лишило месеци време да поправя на всички места името си и да оправи всички контракти и документи, Преслава и за секунда не съжалявала за решението си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР