Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар се завърна в

...
Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар се завърна в
Коментари Харесай

Семейните проблеми на Немар - парти за рожден ден и посещение на зъболекар

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар се завърна в Париж, откакто му бе позволено да се завърне в родината си за няколко дни поради значими каузи, свързани с неговото семейство. Френският " Екип " допусна, че бразилецът се е прибрал, с цел да се види със своята сестра, с която е доста непосредствен. Социалните мрежи обаче " издадоха " Неймар и той ще би трябвало да дава отговор на много въпроси, свързани с отсъствието му.

От постове и фотоси в " Инстраграм " излиза наяве, че Неймар е посетил празненство за рожден ден на бащата на един от околните си другари, а също така е посетил и стоматологичния кабинет на различен негов другар.

И двете събития не наподобяват като неотложни фамилни задължения, още по-малко " фамилни проблеми ".

" В неделя той ми се обади и сподели, че има значими неща, свързани с неговото семейство, и ме помоли, в случай че аз и клуба сме съгласни, да го пуснем да се прибере в Бразилия. За него това бе значимо. Човешкият фактор е от огромно значение и от време на време работата остава на назад във времето ", разяснява наставникът на ПСЖ Унай Емери, когато трябваше да даде пояснение за отсъствието на Неймар.
Obrigado pela visita, continua o mesmo menino, humildade em pessoa, por isso que você é amado. Obrigado @neymarjr, grande presente te receber em meu aniversário.

A post shared by Reinaldo Pitta (@reinaldopitta) on Dec 10, 2017 at 10:59am PST

Mais um aninho ai! E tudo esta na santa paz! e nossos 24 elementos andam por ai! Pelo mundo! Valeu mlke @neymarjr! Vamos com tudo!! Responsa! #hardlevel #hardlevelfamily #welcometoreallife #ajuste.oclusal

A post shared by Dr|Rafael Puglisi| (@rafapuglisi) on Dec 11, 2017 at 6:04am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР