Голямата звезда на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо даде интервю за

...
Голямата звезда на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо даде интервю за
Коментари Харесай

Янис: Няма да имам проблем, ако ЛеБрон, Дюрант и Дейвис дойдат в Милуоки

Голямата звезда на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо даде изявление за гръцката телевизия " COSMOTE ". В него двукратният притежател на наградата за " Най-полезен състезател " в НБА разиска няколко тематики, измежду които случилото се през предишния сезон, стремежът му да печели титли, конкуренцията с ЛеБрон Джеймс, какво би трябвало да усъвършенства в играта си и какъв съвет му е дал починалата легенда Коби Брайънт.

За предишния сезон и жертвите - " Разбира се, че съм горделив от това, което реализираме през годините с тима. Започнахме със единствено 15 победи на сезон, към този момент вършим по 60. Също по този начин, предходната година умерено можехме да стигнем и до 65-70 триумфа... Няма да имам проблем, в случай че ЛеБрон, Дюрант и Антъни Дейвис дойдат в Милуоки. Не ме интересува дали ще бъда най-важният състезател в тима. Просто желая да спечелвам. Със сигурност, когато бях на 18-19 години, не разбирах какво би трябвало да върша, с цел да спечелвам. Но в този момент съм на 25 и желая да прибавя титли в сбирката си, тъй като хората ще те запомнят точно с тях, когато прекратиш кариерата си... Коби ми сподели, че би трябвало да върша жертви, в случай че желая да спечелвам и да бъда измежду най-великите "


За водача на ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс - " ЛеБрон е страховит противник и по тази причина желая да го надвивам. Той е най-хубавият състезател в света. Няма значение кой е притежател на MVP премията, тъй като аз знам, че ЛеБрон е най-хубавият. В деня, в който схвана, че аз съм съм го изместил, ще изляза и ще го кажа. За момента това е ЛеБрон. Той ми служи за образец освен поради играта си, само че и поради това, което прави отвън залата. Той е част от НБА в границите на 17 години и никой в никакъв случай не е чул нещо негативно за него. Той си прави работата и от самото начало се пробва да печели "

За огромната цел и какво е нужно да усъвършенства, с цел да я доближи - " Няма да спра да се състезавам, до момента в който не реализира това, което желая. Искам да печеля купата от НБА. Може кариерата ми да продължи до 45-годишна вързаст, окей съм с това и не бързам. Трябва да подобря стрелбата си от игра и от наказателната линия, с цел да се случи. Работя крепко и имам вяра във опциите си "

Янис към момента не е взел решение дали ще се възползва от супермаксималната оферта на " елените ". Гръцкият национал има период до 21 декември да се обвърже с Милуоки за идващите пет години с обща заплата към $230 милиона. Ако не одобри, той ще се трансформира в свободен сътрудник през лятото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР