Голямата звезда на Милан Рафаел Леао изрази увереност, че седемкратният

...
Голямата звезда на Милан Рафаел Леао изрази увереност, че седемкратният
Коментари Харесай

Звезда на Милан вярва, че клубът скоро ще спечели ШЛ

Голямата звезда на Милан Рафаел Леао изрази убеденост, че седемкратният европейски клубен отличник напълно скоро още веднъж ще победи в Шампионската лига, откакто за последно го стори през 2007 година Португалският национал също по този начин показа за какво сега не би приел оферта от клуб от Саудитска Арабия.

“Мисля, че клубът е на прав път. Все отново успяхме да достигнем полуфиналите на Шампионската лига. Сега клубната цел би трябвало да бъде да продължим да се развиваме, да трупаме триумфи и да бъдем мощни. Убеден съм, че скоро Милан още веднъж ще завоюва ШЛ, което е нашата цел. Говоря от мое име - аз съм млад състезател, който желае да печели огромни титли. Мисля, че Шампионската лига е фантазията на всеки състезател и ние работим в тази тенденция. Въпреки че към момента сме млади, към този момент сме изиграли над 50 мача в Серия " А " и над 20 в ШЛ. Така че и в този момент разполагаме с някакъв опит. Можем да го вземем, както и свежестта на младостта и да ги използван на терена, с цел да реализираме нашите цели.

Защо не стигнахме до финала в Истанбул? Имахме няколко отсъстващи и поради неналичието на варианти от пейката Интер несъмнено беше по-силният. Там разполагат с много приключен състав както при титулярите, по този начин и при запасите. Според мен тъкмо това направи разликата в двата мача. Трансфер в Саудитска Арабия? Никога не казвай в никакъв случай, само че съм в клуб, който ме одобри сносно. Тъкмо преподписах и в случай че планирах да си потегли, нямаше да си удължа контракта. Фокусиран съм върху това да реализира огромни неща в идващите две-три години в Милан. Все още нямам велики достижения, че да мина в състезание като саудитското. В наши дни парите приказват по-силно, само че за мен Шампионската лига е с по-голяма стойност от заплата от 10 млн. евро да вземем за пример ”, съобщи Леао в изявление за португалското издание на GQ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР