Голямата звезда на Мерцедес Люис Хамилтън остана без думи след

...
Голямата звезда на Мерцедес Люис Хамилтън остана без думи след
Коментари Харесай

Люис Хамилтън: Много хора ми казваха, че мечтата ми е невъзможна, но ето му тук сега

Голямата звезда на Мерцедес Люис Хамилтън остана без думи след успеха си в днешната Гран При на Турция и по този начин за седми път завоюва международната купа във Формула 1. Три кръга преди финала на сезон 2020 във Формула 1 британецът изравни великия връх на легендата Михаел Шумахер.

„ Нямам думи, с които да опиша по какъв начин се усещам. Мечтаех за това, когато бях дребен, гледах надпреварите и се надявах, само че това е оттатък фантазиите ми. Най-важният урок е за децата. Вярвайте в невъзможното. Трябва да работите за него, да го преследвате и в никакъв случай да не се предавате или съмнявате в личните си благоприятни условия. Много хора ми споделяха, че фантазията ми е невъзможна, само че ето му тук в този момент заставам пред вас. Запомнете, в никакъв случай не се отхвърляйте, тъй като фантазиите ви са вероятни “, призна прочувствено Хамилтън.

„ Трябва да кажа огромно благодаря на всички хора в екипа, които са тук и които работят в заводите на Мерцедес. Не бих бил тук, в случай че не работех с този екип и дружно не бяхме на това монументално странствуване. Изключително горделив съм от всички тях “, приключи британецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР