Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо заяви, че всички

...
Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо заяви, че всички
Коментари Харесай

Роналдо: Тен Хаг има нужда от време, но нека вярваме, че през следващия сезон ще спечелим трофеи

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо съобщи, че всички играчи на " алените дяволи " са разчувствани от назначението на Ерик загар Хаг. Според португалеца новият управител би трябвало да получи време, с цел да промени нещата по метода, по който той желае. Въпреки това CR7 има вяра, че още през идващия сезон клубът ще може да завоюва титли.

„ Знам, че той свърши страхотна работа в Аякс и е умел треньор, само че би трябвало да му дадем време. Нещата би трябвало да се трансформират по този начин, както той желае. Разбира се, уповавам се, че ще има триумф. Защото в случай че той има триумф, целият Манчестър ще има подобен. Затова му искам най-хубавото. Всички сме щастливи и разчувствани. Не единствено играчите, само че и почитателите на тима. Нека имаме вяра, че през идващия сезон ще спечелим титли.

Новото потомство ще бъде бъдещето на клуба. Аз съм за това, че би трябвало да дадем шансове на младото потомство. Ако децата ме помолят за съвет, ще им дам подобен, тъй като желая да оказа помощ “, съобщи Роналдо през уеб страницата на Манчестър Юнайтед.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР