Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е поискал да

...
Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е поискал да
Коментари Харесай

Шега или реалност: Текат преговори за преминаването на Кристиано Роналдо в Барселона?

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е изискал да напусне клуба едвам шест месеца, откакто се завърна в отбора през лятото, гръмна испанският „ Mundo Deportivo “. Според изданието, португалският национал не се чувствал удобно на „ Олд Трафрод “ и изискал трансфер.

В понеделник той и неговият тим изиграха следващия си разочароващ дуел, откакто не съумяха да победят като посетител отбора на Нюкасъл и приключиха наедно 1:1.

Информацията продължава с това, че сътрудникът му Жорже Мендеш към този момент е стартирал договаряния с президента на Барселона Жоан Лапорта, което би било фрапантен трансфер, предвид на славното минало на Роналдо в огромния зложелател на „ каталунците “ – Реал Мадрид.

Кристиано имал предпочитание да играе под управлението на Шави Ернандес, който се завърна на „ Камп Ноу “ предишния месец.

Както е известно, Барселона към този момент се укрепиха с Феран Торес по-рано през днешния ден, само че се чака да потърсят и чист нападател, откакто Серхио Агуеро приключи кариерата си поради проблеми със сърцето. Не е загадка и това, че „ каталунците “ имат съществени финансови проблеми, което слага под въпрос всеки един нов огромен трансфер.

Има обаче и огромна възможност новината да бъде подправена, защото през днешния ден в Испания честват Деня на шегата, който ние означаваме на 1-и април.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР