Голямата звезда на Ливърпул - Мохамед Салах, настоя, че е

...
Голямата звезда на Ливърпул - Мохамед Салах, настоя, че е
Коментари Харесай

Салах: Не започнахме така, както искахме, рано е да мислим за титлата

Голямата звезда на Ливърпул - Мохамед Салах, настоя, че е прекомерно рано да се дават прогнози за това кой ще победи с купата във Висшата лига. В момента „ алените “ изостават на четири точки от Манчестър Сити след два изиграни мача, а в понеделник на мйрсисайдци следва посещение на огромния конкурент Манчестър Юнайтед.

„ Да играеш против Манчестър Юнайтед постоянно е особено за града, за почитателите, за всички почитатели по света. Това са двата най-големи тима в Англия, от позиция на историята, тъй че това е специфичен мач за всеки “, съобщи Салах пред „ Sky Sports “.

„ Може да има малко напън, в случай че сме на седем точки зад Сити, само че мисля, че е прекомерно рано да мислим за това. Сега не мислим за това. Не започнахме по метода, по който искахме, само че това е част от играта и би трябвало да реагираш. Загубихме четири точки в първите си два мача, само че това може да се случи “, продължи египтянинът.

„ Всички са разчувствани от сезона, всички желаят да покажат нашата си игра още веднъж, тъй че просто би трябвало да продължим даработим. Не можем да променим предишното, по тази причина би трябвало да се съсредоточим върху идващия мач “, сподели нападателят.

„ Високите стандарти са за всички, освен за мен. Мисля, че за всички ние усещаме, че не можем да губим точки толкоз рано. Бориш се със Сити, бориш се с Челси, това са два тима, които не губят точки елементарно. Така че просто би трябвало да се съсредоточим още веднъж и да се опитваме да печелим мачовете си “, показа още Салах.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР