Голямата звезда на Левски - Найджъл Робърта, получи днес наградата

...
Голямата звезда на Левски - Найджъл Робърта, получи днес наградата
Коментари Харесай

Голямата синя звезда: На 99% ще играя само за Левски в България, до няколко седмици всичко ще се оправи

Голямата звезда на Левски - Найджъл Робърта, получи през днешния ден премията си за състезател на 28-ия кръг в efbet Лига. Нападателят разгласи, че е чел за интерес към него от страна на български клубове, само че на 99% ще играе единствено за сините в родното състезание. Робърта добави, че има вяра, че до няколко седмици всичко в клуба ще се усъвършенства.

" Не знам какво стана през второто полувреме на мача против Славия. Всичко се обърка и загубихме. Тази загуба би трябвало да я забравим оптимално бързо. Сега би трябвало да се концентрираме върху идния мач против Лудогорец и да дадем максимума, на който сме способни ", сподели Робърта, след което приказва за възможен негов трансфер.

" Ако пред мен се открие опция да направя крачка напред в моята кариера, мисля, че освен за мен, а и за Левски ще бъде добре да се реализира този трансфер. Разбира се офертата би трябвало да бъде добра, както за Левски, по този начин и за мен. Също по този начин аз би трябвало да бъда заинтригуван от равнището на тима.
Чета някои неща в медиите за интерес от български тимове, само че аз виждам да съм фокусиран върху представянето си на терена. Оставил съм на моя сътрудник да прави работата отвън терена. Докато няма нищо съответно, аз давам максимума за Левски.

Ако има опция да играя на по-високо равнище, мисля, че ще направя тази стъпка. Ще забележим какво ще се случи. Много е мъчно да кажа какво ще се случи. Аз ще дам моя най-много в дуела против Лудогорец. Никой не вярваше, че ще спечелим и против Берое. На 99% мога да кажа, че в България ще играя единствено за Левски. Това е най-големият клуб в България. Ситуацията не е толкоз добра сега, само че аз имам вяра, че всичко ще се оправи до няколко седмици ", добави Робърта.

фотография: levski.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР