Голямата звезда на летния пазар в България - Габриел Обертан,

...
Голямата звезда на летния пазар в България - Габриел Обертан,
Коментари Харесай

Обертан: Идвам да се запозная с Левски, дано подпиша

Голямата звезда на летния пазар в България - Габриел Обертан, дойде у нас на договаряния с Левски. Той беше съпроводен от мениджъра Николай Жейнов, който движи огромна част от селекцията на " сините ".

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед ще организира финални диалози с управлението на Левски. Французинът, който има 28 мача и 1 гол с екипа на " алените дяволи ", може да е огромното име в лятната селекция на " сините ".

Веднага откакто кацна на летище София, Обертан се насочи към " Герена ", където му следва да мине прегледи и да седне на договаряния с управлението на 26-кратния първенец на България. Нападателят ще се пазари персонално със Спас Русев.

Юношата на Бордо съобщи, че желае да се запознае персонално с ситуацията преди да подпише с Левски.

" Тук съм, с цел да се срещна персонално с ситуацията. Ще забележим какво ще се случи. Предстои ми огромна смяна и би трябвало да съм наясно къде ми следва да играя и пребивавам. Все отново имам и семейство и това е значимо за мен.

Не знам доста за Левски, само че съм наясно, че Жорди Гомес подписа неотдавна. Надявам се, че ще подпиша и ще съумея да се приспособявам, с цел да бъда потребен ", съобщи на летище " София " Обертан.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР