Голямата звезда на Интер Раджа Наинголан сподели мнението си относно

...
Голямата звезда на Интер Раджа Наинголан сподели мнението си относно
Коментари Харесай

Наинголан разкри формулата за класиране на Интер напред в ШЛ

Голямата звезда на Интер Раджа Наинголан показа мнението си по отношение на силите на “нерадзурите” да преминат групата си в Шампионска лига. Грандът от Милано даде сериозна поръчка, че това може да се случи, откакто завоюва 6 точки в първите си два мача. Нинджата е на мнение, че Интер би трябвало да победи ПСВ Айндховен още един път и да “направи нещо специално” против Тотнъм, с цел да се класира в идната фаза на шампионата.

Radja Nainggolan
Mauro Icardi #UCL pic.twitter.com/UEBmvEjQIb
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) 3 октомври 2018 година
“Чувствам се добре физически, само че към момента не съм в топ форма. Опитвам се да предам опита си на Интер. Националният тим? Доста надалеч съм от него, само че мисля, че направих верен избор. Беше мъчно за мен да напусна Рома, само че нещата във футбола не зависят единствено от футболистите”, стартира Наинголан за Tuttosport.

Yess yesss yesss #Nainggolan #PSVINT #FORZAINTER @Inter_en pic.twitter.com/AqnkoUNKR2
— Masha Grig (@iMashJan) 3 октомври 2018 година
“През миналия сезон Рома сподели, че тимът на Барселона може да бъде надвит. Интер може да отиде в Испания с чисто схващане. За да преминем групата, би трябвало да победим ПСВ и да създадем нещо особено в Лондон против Тотнъм”, приключи Нинджата. Шампионска Лига 2 кръг, сряда 3 октомври  ПСВ 1:2краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР