Голямата звезда на гръцкия тенис и победител от последното издание

...
Голямата звезда на гръцкия тенис и победител от последното издание
Коментари Харесай

Циципас очаква мощна гръцка подкрепа в Арена Армеец

 Станаха ясни още 13 звездни участници на Sofia Open 2019
Голямата звезда на гръцкия тенис и победител от последното издание на Мастърса на новото потомство Стефанос Циципас показа с почитателите си по целия свят упованията си за наближаващия шампионат от сериите АТР 250 - Sofia Open 2019.

„ Сърдечен привет към Sofia Open, където съм разчувствуван да играя още веднъж този февруари! Турнирът е в непосредствена непосредственост до родината ми, тъй че се надявам всичките мои почитатели от България, Гърция и околните страни да дойдат да ме гледат и да се насладят на изявите на страхотните играчи в този шампионат.

Имам потребност от вашата обич и поддръжка, тъй че елате в „ Арена Армеец “. Ще се забележим след няколко седмици! “, написа Циципас на профилите си в обществените мрежи.

Участието на Стефанос Циципас в България, толкоз покрай родината му, провокира същинска нервност измежду почитателите в Гърция.

Любители на тениса от южната ни съседка към този момент са изкупили огромно количество билети за Sofia Open 2019 и ще дойдат в София, с цел да гледат и поддържат Циципас. Билетите за Sofia Open 2019 са в продажба в мрежата на Eventim.

One of the few animals that can smile to you. pic.twitter.com/8qfpHQysWi
— Stefanos Tsitsipas (@StefTsitsipas) 6 януари 2019 г.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР