Голямата звезда на Далас Маверикс Дирк Новицки обяви официално, че

...
Голямата звезда на Далас Маверикс Дирк Новицки обяви официално, че
Коментари Харесай

Новицки обяви, ще играе своя 21-и сезон в НБА

Голямата звезда на Далас Маверикс Дирк Новицки разгласи публично, че ще продължи да носи екипа на тексаския отбор и през идващия сезон в Националната баскетболна асоциация. Това ще бъде 21-а акция за 39-годишния немец в лигата. Във вторник Новицки претърпя интервенция на левия гален с концепцията да бъде изцяло възобновен за старта на новия сезон в НБА.

„ Основната причина да се подложа на тази интервенция в този момент е, с цел да бъда подготвен за игра преди началото на идващия сезон “, съобщи крилото, което взе присъединяване в 77 мача през сегашния шампионат, записвайки индикатори от 12 точки и 5.7 битки приблизително на мач.

„ През тази година пропуснах доста малко срещи и като се усещах добре на паркета. Постоянно повтарях, че моето предпочитание е, в случай че е допустимо, да извърша до дъно 2-годишния си договор. Сега ми следва възобновяване, само че в случай че всичко е наред с глезена ще стартира работа за идващия сезон “, добави още Дирк, който при започване на предишния месец мина границата от 31 000 точки в лигата, ставайки едвам шестия състезател в историята на НБА с сходно достижение. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР