Голямата звезда на Челси Еден Азар направи поредното си интересно

...
Голямата звезда на Челси Еден Азар направи поредното си интересно
Коментари Харесай

Азар продължава с противоречивите изказвания: Мога да завърша кариерата си в Челси

Голямата звезда на Челси Еден Азар направи следващото си забавно изявление, което касае бъдещето му. След като няколко пъти в последните седмици белгиецът намекваше за възможен трансфер в Испания, в този момент той съобщи, че може да остане на " Стамфорд Бридж " до края на кариерата си, защото се усеща благополучен в сегашния си клуб.

Реал Мадрид демонстрира най-силен интерес към Азар, който се намира в блестяща форма от началото на сезона и води при реализаторите в Премиър лийг със седем гола. От Челси пък се пробват да убедят белгиеца да подпише нов контракт с лондончани.

" Мога да приключа кариерата си в Челси. Няма никакъв проблем това да стане. Аз съм доста благополучен с клуба и съотборниците си. Моето семейство също се усеща доста добре тук. Така че, в случай че не отида в Испания, няма да има никакъв проблем. Обичам почитателите на Челси, а мисля, че и те ме обичат. Каквото и да се случи в бъдеще, ще бъда благополучен ", съобщи Азар, който получи премията за състезател на месеца във Висшата лига.
.@hazardeden10 on interview duty at Cobham today! pic.twitter.com/F2aVZ0kf8A
— Chelsea FC (@ChelseaFC) October 18, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР