Голямата звезда на Бразилия Неймар е прекарал 13:50 минути в

...
Голямата звезда на Бразилия Неймар е прекарал 13:50 минути в
Коментари Харесай

Неймар е прекарал почти 14 минути в търкаляне по терените в Русия

Голямата звезда на Бразилия Неймар е прекарал 13:50 минути в лежане и търкаляне по терените, на които тимът му игра до момента на Световното състезание по футбол в Русия.

Това демонстрира калкулации на RTS. При общо 23 нарушавания против него това значи, че играчът на ПСЖ е бил приблизително по към половин минута след всяко от тях.

Поведението на Неймар предизвика подбив и отвращение от няколко футболни митове, като някогашният вратар на Дания Петер Шмайхел даже прикани ФИФА да вземе ограничения против симулациите му, с цел да повлияят зле на децата, които му подражават.

Последната обстановка, провокирала вълна от отрицателни мнения по света бе по време на осминафиналния конфликт сред Бразилия и Мексико, извоюван от " Селесао " с 2:0.

След едно рухване на Неймар до тъчлинията през второто полувреме на мача, мексиканският състезател Мигел Лаюн несъзнателно стъпа върху кората на единия крайник на бразилеца, при което той стартира да крещи и да се превива като че ли му е скъсано сухожилие.

" Просто усетих болежка. Това е нещо, което не мога да управлявам. Бях настъпан нелоялен отвън играта. Не мисля, че това би трябвало да се прави ", разяснява след това обстановката Неймар.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР