Голямата звезда на Бразилия Бруно Резенде похвали младите български момчета

...
Голямата звезда на Бразилия Бруно Резенде похвали младите български момчета
Коментари Харесай

Бруно Резенде: Впечатлен съм от Алекс Николов! Играл съм срещу баща му

Голямата звезда на Бразилия Бруно Резенде похвали младите български момчета в националния тим преди неделния мач от Волейболната лига на нациите в София.

Феноменалният разпределител обърна особено внимание на 18-годишния Александър Николов и сподели, че е впечатлен от качествата на момче, против чиито татко също е играл.

" Със сигурност ще бъде сложен мач - както постоянно против България, тук, в България. Но ще бъде ужасно. Защото в тази хубава зала, с тази атмосфера и големия брой почитатели, ще бъде прелестно. България има в действителност добър тим - млад тим с превъзходен треньор. Ще бъде мъчно, знаем това. То сме готови да създадем отличен резултат. И ще създадем всичко да го реализираме. Човекът, който ме впечатлява доста от българския тим е Николов. Играл съм против татко му. А в този момент го виждам него - толкоз стабилен. Толкова млад, а играе толкоз добре. И то по време на своя дебют за мъжкия народен тим. Впечатлен съм доста от него и сигурно го чака ужасно бъдеще ", съобщи Бруно Резенде.

Мачът на България против Бразилия в зала " Арена Армеец " е с начален час 20:00 ч. Той е и последният за националите ни пред родна аудитория - не изпускайте да се насладите на дуела онлайн в залата!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР