Голямата звезда на българския тенис Григор Димитров се завръща у

...
Голямата звезда на българския тенис Григор Димитров се завръща у
Коментари Харесай

Григор Димитров се завръща на турнира в София

Голямата звезда на българския тенис Григор Димитров се завръща вкъщи и ще взе участие в Sofia Open 2020. Петото издание на шампионата от сериите АТП 250 в София ще се организира в нов интервал на годината - от 27 септември до 4 октомври в " Арена Армеец ".

" Развълнуван съм и съм доста благополучен, че се завръщам да играя на Sofia Open тази година. Спомените, които имам от 2017 година, са незабравими. Подкрепата от всички почитатели и да играя пред тях – това беше просто необикновено. Очаквам с неспокойствие да видя всички в " Арена Армеец " през септември 2020 година ", съобщи Григор Димитров.

Григор Димитров е първенец на Sofia Open от 2017 година Тогава любимецът на българските почитатели извоюва шестата си купа от АТП тура и първа пред родна аудитория, а вдъхновяващият му сезон приключи и с купа от Nitto ATP Finals в Лондон. През 2020 година Григор Димитров и българската аудитория ще имат опция да изживеят нови незабравими страсти дружно в " Арена Армеец ".
Четвъртото издание на Sofia Open се трансформира в най-силния шампионат за сезона от сериите АТП 250. Петима от участниците в София през 2019 година - първенецът Данийл Медведев, Стефанос Циципас, Матео Беретини, Гаел Монфис и Роберто Баутиста Агут, приключиха годината в Топ 10 на международната класация. Стан Вавринка и Карен Хачанов приключиха годината в Топ 20.
Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР