Голямата звезда на българския професионален бокс Кубрат Пулев се завърна

...
Голямата звезда на българския професионален бокс Кубрат Пулев се завърна
Коментари Харесай

Кубрат на родна земя: Със сигурност следващият ми мач ще е срещу Джошуа или Руис


Голямата звезда на българския професионален бокс Кубрат Пулев се завърна на родан земя след 28-ама си победа на професионалния кръг. По-рано този месец той се наложи по точки над американеца Райдъл Букър.

“Всичко българско ми липсваше. За други хора България може да е пъкъл, за мен е парадайс. Мачът не беше доста сложен, противникът не беше от топбоксьортие, само че все пак беше умел, с доста подготовка. Беше пристигнал за победа, само че не му дадох никакви шансове. Не съм казвал, че този мач ми е бил най-важният, само че беше доста значим. Следващият ще е още по-голям. Първият и вторият рунд бяха решаващи. Знаете какви обрати има в тежка категория”, сподели Кубрат на българска земя.

Кобрата удостовери, че сигурно идващият му мач ще е против спечелилия от мача-реванш сред Анди Руис и Антъни Джошуа, който ще се състои на 7 декември в Саудитска Арабия: “Със сигурност идващия ми мач ще е против Антъни Джошуа или Анди Руис. Мога да ги победя и двамата. Може би Анди Руис ще ми е една концепция по-лесен. Знаете, че в последния си мач Джошуа беше драматичен.

Ще решим къде ще е този мач. Със сигурност няма да е в България, само че за мен няма значение къде ще е. Готов съм, усещам се доста мощен, уповавам се да се изтренирам крепко и да победя.”

“Не мога да кажа какъв брой време ще съм си в България, в този момент приготвяме галата на брат ми за 14 декември в Пловдив. Ще оказа помощ с каквото мога - ще бъде хубава церемония, тъй като ще има доста задгранични боксьори. Самият Богдан Дину също изяви предпочитание да играе.

Все по-добър и по-добър съм. В Перфектна форма. Имам възприятието, че на 60 ще съм най-хубав. Мечтаната отмора е с верните хора”, добави още Кубрат.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР