Голямата звезда на българската естрада Йорданка Христова се влюби в

...
Голямата звезда на българската естрада Йорданка Христова се влюби в
Коментари Харесай

Йорданка Христова се влюби в Енрике от Хасково СНИМКИ

Голямата звезда на българската сцена Йорданка Христова се влюби в Енрике Диаз от Хасково. Осем годишният, дългокос красавец с екзотични черти, се качи на сцената в зала „ Дружба ” с цел да сервира букет на звездата. Още там Христова възкликна „ Господи, какъв брой си хубав ” и го прегърна и целуна. „ Флиртът ” сред дввамата продължи и в гримьорната и след концерта, когато момчето, дружно с майка си Екатерина Чуховска, се подредиха за фотоси и подписи. Данчето незабавно съзря малчугана и го извика при нея, като го запрегръща и разцелува. То й изясни, че татко му е кубинец. Това напълно заплени изпълнителката, която обича до лудост кубинската просвета и музика. Певицата разпита майката на Енрике, само че се оказа, че тя макар че е ходила в Куба, не знае испански език. И двамата родители на момчето, което е второкласник в „ ОУ „ Иван Рилски ”,са танцьори, и то на латино танци. Данчето им изясни, че Куба е обичаната й страна след България и има доста другар там. Ходила съм хиляди пъти в Куба, добави тя до момента в който се снимаше за спомен с Енрике.

Любимката на няколко генерации българи певица Йорданка Христова препълни нощес хасковската спортна зала „ Дружба “ за коледния си концерт.

В началото певицата съобщи, че чества 130-годишен празник, който включва персонален 75- годишен и 55 година на сцената. По този мотив от началото на годината с концерти тя чества и се сбогува със своите фенове в страната и чужбина. „ Докато съм на личен ход и обща храна “, каша Христова преди да извърши песента си „ Юбилейна равносметка “.

Софиянката пя огромните си шлагери „ Талисман ”, най-популярната ария на Алла Погачова – „ Милион червени рози ”, латино шлагери, като не престана да танцува и обикаля на сцената. Естествено финалния акомпанимент бе даден от най-големия й шлагер „ Ще не преставам да пея ”, по музиката на Хосе Фелисияно. Това осъществяване изправи на крайници над 1400–те фенове в залата, които пееха с цялостно гърло песента. Естествено публиката изиска бис, а гранд дамата изпя още един път без акомпанимент последните два куплета от песента и бе изпратена с мощни ръкопляскания и крясъци „ Браво Данче, обичаме те ”.

Супер звездата на България и Куба извърши множеството си шлагери в траялият над час и половина концерт. Тя поздрави и намиращата се на първия ред в залата авторка на част от песните й поетесата Евгения Гешева.

Певицата беше зарадвана от феновете си с доста цветя и дарове. Един от тях Господин Георгиев й сподели: „ Ако има нещо по-голямо от щастието, ви го поисквам него “. След концерта Йорданка Христова раздаде доста картички и календари на своите фенове. Същият Господин Георгиев беше доста благополучен, че обичаната му изпълнителка се е разписала на златния му пръстен и беше получил календар за 2019 година с лика и.

Концертът се провежда за празниците от община Хасково и бе подарък за жителите му.

След като свърши с подписите звездата отиде на публична вечеря в един от елитните хасковски хотели на „ Кенана ”, където компания й правеха текстописката Евгения Гешева, мениджърът на турнето и Евгени Боянов и почетният жител на Хасково Хаджи Снежана Гарабед. Хаджийката показа за „ Марица ”, че е останала прелестно сюрпризирана от топлото и човешко отношение на звездата към нея. Кака Снежка добави, че връзката сред нея и Христова осъществила точно поетесата Гешева, с която преди доста години хасковлийката ходила дружно в Япония. Естествено арменката не пропуснала да направи и подарък на Данчето и другите й сътрудници по маса, като посочи единствено, че армаганът и е включвал седем елементи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР